Print Friendly, PDF & Email

Për të krijuar një aplikim të mirë për një IUT, ju duhet kohë, mendim dhe këshilla të mira… Ne ju sugjerojmë që të rritni skedarin tuaj duke ndjekur 4 javët e këtij mooc, me shpejtësinë 30 minuta në javë.

Format

Është krijuar për t'iu përshtatur të gjitha nevojave: mund të kënaqeni me 30 minuta në javë ose të kaloni më shumë kohë atje; mund të shikoni vetëm videot dhe të bëni ose jo aktivitetet dhe kuizet e ofruara; ne mund ta përdorim atë për të shkuar dhe për të diskutuar në forume me kandidatë të tjerë, me studentë tashmë në IUT, apo edhe për t'u bërë pyetje mësuesve, të cilët janë të gjithë pjesë e ekipit tonë të moderimit.

Me pak fjalë, të gjithë mund të bëjnë kursin e tyre në MOOC dhe ta përdorin atë si stërvitje të personalizuara ose si një JPO gjigante.

LEXO  Punë në telefon: a përfiton punonjësi nga kuponët e vaktit?