System io është një aplikacion SaaS i krijuar nga Aurélien Amacker, e cila lejon menaxhim të plotë dhe intuitiv të marketingut tuaj në Internet.

Në kontekstin e kryerjes së një aktiviteti fitimprurës në internet, ky aplikacion do të lehtësojë shumë detyrën tuaj.

Se ju shisni produkte ose shërbime në internet, ky mjet do t'ju kursejë kohë dhe energji për menaxhim efikas të biznesit tuaj.

Një zgjidhje gardiane, e krijuar për të përmirësuar menaxhimin e një biznesi të automatizuar në internet:

  • Marketingu me email për dërgimin e postës elektronike te klientët dhe klientët
  • Krijimi i një gypi shitjesh të nevojshëm për faqet e pritjes kushtuar prezantimit dhe shitjes së produkteve dhe shërbimeve tuaja
  • Menaxhimi i operacioneve financiare të tilla si mbledhja dhe dërgimi i produktit dixhital te klienti

sepse Sistemi Io i centralizon të gjitha këto funksione në një mjet të vetëm, ju do të jeni në gjendje të zhbllokoni faqen tuaj, nga shumë mjete të nevojshme më parë për krijimin e faqeve tuaja të kapjes, menaxhimin e listave tuaja të postës elektronike, krijimin e hinkave tuaja të shitjeve si dhe operacionet tuaja të ndryshme financiare ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Rikualifikimi profesional si një mjet për të përmirësuar cilësinë e jetës