në këtë Punë mësimore falas Open Office Calc, ju sugjerojmësoni se si të krijoni dhe formatoni një tabelë të thjeshtë.
Faleminderit për këtë kurs video në internet, ne do të shohim:

si të krijojmë rreshta dhe kolona, ​​t'i futim ose fshijmë, por edhe ta formatojmë duke përdorur mjetet e ofruara nga Calc, Më pas do të shohim se si të fusim një titull dhe në fund, si ta ruajmë punën tonë.

Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs Calc.
Tutorial i mirë

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Pushimi mjekësor afatgjatë është në rritje në sektorin privat