Cette Punë praktike në Excel (rreth 4 minuta) shpjegon se si mund të krijoni një lista përmbysëse në Excel dhe lini një zgjedhje të vetme të të dhënave për përdoruesit e skedarit.

Shumë i dobishëm për sigurimin e informacionit thelbësor dhe të detyrueshëm në tabela, shpejt do të bëheni tifozë të këtij funksioni.

Ky ekran është bërë në versionin 2007, por padyshim që ne gjejmë të njëjtin funksionalitet në versionin 2010. Është gjithashtu i njëjti operacion në 2003…

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Leje me pagesë: financim i ri qeveritar për sektorë të ndikuar rëndë nga kriza shëndetësore