Me Martial Auroy, lëreni veten të mahniteni nga lehtësia e përdorimit dhe praktika e versionit online të Excel, fletëllogaritëse e famshme e Microsoft-it. Pasi ndërfaqja dhe parimet e përdorimit të jenë diskutuar dhe kuptuar, ju do të zhyteni menjëherë në punën me librat e punës: krijimi, menaxhimi, ndarja dhe printimi. Do të zotëroni qelizat, si dhe mjete edhe më të sofistikuara si PivotTables dhe PivotCharts. Sigurisht, do të shihni edhe versionin celular të Excel, i cili do t'ju lejojë të aksesoni të gjitha dokumentet tuaja, kudo që të jeni…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bazat e Zoom