Përshkrim

Zoom është shërbimi # 1 për videokonferenca dhe konferenca në internet.

Pse të zmadhohet?

  • Një përvojë e qëndrueshme sipërmarrëse për të gjitha përdorimet
  • Projektuar dhe optimizuar për të funksionuar në mënyrë të besueshme
  • Deri në 500 pjesëmarrës për video ose 10 pjesëmarrës që nuk flasin
  • Lehtë për t'u përdorur, blerë dhe optimizuar
  • Një normë më e adhurueshme dhe e drejtpërdrejtë

Mbi 650 kompani e duan Zmadhimin

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bëhuni menjëherë më PRODUKTIV (në 2021)