Këtu janë dhjetë minuta gjatë të cilave nuk do të keni humbur kohën tuaj. Mësoni në PowerPoint 2019 si të përdorni zmadhimet në një diapozitiv dhe në një seksion rrëshqitës. Një efekt jashtëzakonisht i fuqishëm që i jep menjëherë prezantimit tuaj një pamje profesionale. Duke kaluar do të jeni në gjendje të shihni ose rishikoni disa elemente themelore. Ashtu si shtimi i një diapozitivi, futja e një ikone apo edhe heqja e sfondit nga një imazh. Ndikimi në audiencën tuaj është i garantuar. 

 

LEXO  01| Çfarë është një CRPE?