Romain është një i ri i vendosur. Sportist i nivelit të lartë i licencuar në gjuajtje me hark në Nice, ai i kushton më shumë se 30 orë në javë përsosjes së zotërimit të tij, por nuk harron rikualifikimin e tij të ardhshëm profesional, të cilin ai e imagjinon në botën e komunikimit dhe tranzicionit ekologjik. Ai zgjodhi përvojat e IFOCOP për t'u përgatitur për të brenda 30 javësh… dhe për të mos humbur objektivin e tij.

Pse zgjodhët mësimin në distancë?

Unë jam një atlet i nivelit të lartë, i licencuar në Francs Archers de Nice Côte d'Azur. Trajnimi kërkon një prani kaq të vazhdueshme në qendrën e përgatitjes. Pra, është një punë me kohë të plotë. Në këto kushte, është e vështirë të pajtosh një karrierë sportive dhe arsim të lartë edhe nëse, sigurisht, jam plotësisht i shqetësuar nga e ardhmja ime profesionale. Trajnimi për menaxherët e Komunitetit në distancë i ofruar nga IFOCOP Experiences kishte një avantazh të dyfishtë: më lejoi të qëndroja i përqendruar në qëllimet e mia sportive ndërsa përgatitesha për një diplomë të njohur (RNCP - niveli i licencës) me ritmin tim. Për mua, ishte një kompromis i mirë.

Ju keni zgjedhur trajnimin për Menaxherin e Komunitetit.

Saktë Por unë tashmë jam duke planifikuar të zgjeroj horizontin tim dhe të evoluoj, pse jo, drejt një pozicioni ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Freelancer: Si të jemi më produktivë?