• Regjistrohu për kurse në FUN
  • Merrni një klasë
  • Plotësoni ushtrimet në një kurs
  • Merrni një vërtetim ose certifikatë

Përshkrim

E njihni platformën FUN?

FUN-MOOC është një platformë kursesh online ose MOOC (Massive Open Online Courses: Kurs falas online i hapur për të gjithë). Ky kurs ju lejon të zbuloni dhe të merrni kontrollin e një platforme të mësimit elektronik nën Open edX. Më pas ju takon juve të eksploroni MOOC-të e institucioneve franceze të arsimit të lartë dhe partnerëve tanë për të zbuluar ose forcuar aftësitë tuaja në një gamë të gjerë temash.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Nga mësuesi te asistenti i menaxhimit, kthimi në befasi i Andréa falë kontratës së profesionalizimit