Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Criteo, Kickstarter, Blablacar, Airbnb, Dropbox, Deezer…. Tingëllon e njohur? Të gjitha këto startup lindën dhe lulëzuan vitet e fundit falë pasionit dhe inteligjencës së themeluesve të tyre.

Jeni të interesuar për startup-et dhe aktivitetet e tyre? Keni një ide por nuk dini si ta zbatoni? Dëshironi të dini se ku është e mundur? Si i takoni njerëzit e duhur? Ky kurs është për ju!

Mos mendoni se të gjithë sipërmarrësit janë fëmijë të… Ju mund të jeni sipërmarrës, pavarësisht nëse jeni student apo punonjës, i ri apo i vjetër, mashkull apo femër.

Ky kurs është krijuar për t'ju ndihmuar të eksploroni botën e sipërmarrësve të rinj dhe t'ju japë informacionin, trajnimin dhe mbështetjen që ju nevojitet për të filluar biznesin tuaj. Nuk ka receta, por ka shumë praktika të mira!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Si të optimizoni asetet dhe investimet tuaja?