Print Friendly, PDF & Email

Ligji ju ka magjepsur gjithmonë. Kjo është rruga që dëshironi të zgjidhni.

Por a jeni i sigurt që keni të drejtë? Si e dini nëse studimet e ëndrrave tuaja do të kthehen në një makth? Zhytuni menjëherë në zemrën e këtij universi magjepsës për disa, hermetik për të tjerët.

Ejani dhe zbuloni sekretin e kurseve, jetës studentore dhe profesioneve ligjore me Universitetin Panthéon-Assas. Dhe mos qëndroni pa përgjigje ndaj kësaj pyetjeje vendimtare: "A është vërtet ligji për mua?" "

Format

Ky MOOC ju ofrohet në liri të plotë organizimi. Përmbajtja është e ndarë në 5 seksione. Mund t'i ndiqni në çdo rend dhe kohë që ju përshtatet më së miri për tetë muaj!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Unë dua të stërvitem, por ku ta filloj?