në këtë tutorial falas në Excelvideo, ne shkojm krijojmë së bashku tabelën tonë të parë Excel ! Futja dhe fshirja e kolonave, rregullimi i lartësive dhe gjerësisë, ndryshimi i madhësisë dhe fontit si dhe krijimi i kufijve do të bëhet një rutinë e përditshme!

Rezervuar për fillestarët më të mëdhenj, kjo tutorial falas do t'ju vërtetojë se nuk ka asgjë të komplikuar në krijimi i një tabele Excel !
Ce tutorial falas do të jetë gjithashtu një mundësi për të eksploruar formulat tuaja të para dhe i pari juaj tabelë excel ! Skedari i mostrës ofrohet me kursin.

Tutorial i mirë!

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  ANSSI hap një Observator të profesioneve të sigurisë kibernetike