Печатете пријателски, PDF и е-пошта

comme-un-pro.fr се обврзува да ја задржи оваа веб-страница ажурирана на време. Ако, сепак, наидете на проблем или застарени податоци, ние ќе го цениме тоа ако ни кажете. Ве молиме, наведете каде на веб-страницата ги читате неточните информации. Thisе го разгледаме ова што е можно поскоро. Ве молиме испратете е-пошта на вашиот одговор на: tranquillus.france@comme-un-pro.fr.

Ние не сме одговорни за загубите што произлегуваат од неточности или недостатоци, ниту за загубите што произлегуваат од проблеми предизвикани од или својствени на ширењето на информациите преку Интернет, како што се нарушувања или прекинувања. Кога користиме веб-форми, вложуваме максимални напори да го сведеме на минимум бројот на задолжителни полиња. За секоја загуба претрпена како резултат на употреба на податоци, совети или идеи обезбедени од или во име на comme-un-pro.fr преку оваа веб-страница, comme-un-pro.fr не презема никаква одговорност.

Предмет е користење на веб-страницата и сите нејзини компоненти (вклучително и форуми) Услови на употреба. Само користењето на оваа веб-страница подразбира знаење и прифаќање на овие услови на употреба.

Одговорите и барањата за лични информации, испратени преку е-пошта или со користење на веб-форма, ќе се третираат на ист начин како и буквите. Ова значи дека може да очекувате одговор од нас најдоцна во рок од еден месец. Во случај на комплексни барања, ќе ве известиме во рок од еден месец ако ни требаат максимум 3 месеци.

Било кои лични податоци што ни ги давате како дел од вашиот одговор или барање за информации, ќе се користат само во согласност со нашата изјава за приватност.

comme-un-pro.fr ја отфрла целата одговорност за содржината на веб-страниците на кои или од кои се прави хиперврска или друга референца. Производите или услугите што ги нудат трети лица се предмет на применливите услови и услови на тие трети лица.

Сите права на интелектуална сопственост во содржината на оваа веб-страница се сопственост на comme-un-pro.fr.

Копирање, дистрибуција и каква било друга употреба на овие документи е забрането без писмено одобрение од comme-un-pro.fr, освен ако и во обемот предвиден со задолжителните прописи (како што е правото на понуда), освен спротивно назначување на содржини.

Ако имате какви било прашања или проблеми со пристапноста до страницата, не двоумете се да контактирате со нас.