Категорија: канцеларија

Microsoft PowerPoint: разберете ја неговата корисност и неговите функционалности.

  Речиси суштински, Microsoft PowerPoint е сигурно веќе инсталиран на вашиот ...

Прочитај повеќе

Како да ги асимилирате основните основи во Microsoft Word?

  За најмалку работа што треба да ја направите на Word, потребни ви се три часа. Да се ​​подготви ...

Прочитај повеќе

Работете во тимови и далечински со Слак.Комуницирајте во реално време

Од различни причини, на членовите на еден бизнис можеби ќе треба да соработуваат на ...

Прочитај повеќе

Откријте AccountKiller, универзалното упатство за користење што ви помага да се ослободите од непослушните сметки.

Секој ден, ние сме соочени со нови апликации кои се од суштинско значење за нашиот секојдневен живот, ...

Прочитај повеќе

Google активност, или како да знаете сè за вашите активности поврзани со Google и неговите различни услуги.

Активност на Google или MyActivity се состои од следење на вашите активности на Google и на сите ...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач