Категорија: На интернет

Анализа на податоци во Excel: анализирајте ги податоците со „Excel“

Здраво и добредојде на овој курс за „Excel“. Страствен корисник на софтверот Microsoft пакет,...

Прочитај повеќе

Обука за Excel - Зголемете ја вашата продуктивност на Excel

Ви ја предлагам оваа обука за да ви ги дадам сите мои совети кои ќе ја зголемат продуктивноста на...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач

Оди до главна содржина