Категорија: Се населат и работат во Франција

Сметка за лична обука: сè што треба да знаете

Сите вработени и лица што бараат работа над 16 години можат да имаат корист од личната сметка ...

Прочитај повеќе

Научете да ја проверите линијата за плаќање по линија по линија

  Проверка на вашата плата секој месец, дали е навистина корисно? Ова не е само корисно ...

Прочитај повеќе

Консултантски услуги за професионален развој без стручен тренер

  Совети за професионален развој е еден вид помош што им се нуди на сите ...

Прочитај повеќе

Ажурирање на реконструкција или промоција на работа-студија (Pro-A).

  Потребите за човечки ресурси и know-how се разликуваат многу од една компанија до ...

Прочитај повеќе

План за развој на вештини.Активности за обука на работодавачи за своите вработени.

План за развој на вештини Компанија која сака да го развива својот персонал и со ...

Прочитај повеќе

Коронавирус и делумна активност, 84% од нето-платата ќе ви биде исплатена.

Поради епидемијата на коронавирус, вашиот работодавец одлучи да работи со кратко време. Да ...

Прочитај повеќе

Кој може да има корист од стопирањето на работата поврзано со затворањето на училиштата? Ако имате право на тоа, колкав е износот и периодот на обештетување?

  Сигурно си прашувате многу прашања во моментов. Ако треба да ги задржам моите ...

Прочитај повеќе

Што треба да знаете за приватното отсуство

Терминот отсуство генерално се користи за да се однесува на пет недели платен одмор ....

Прочитај повеќе

Различните видови на отсуство, кога и како да ги искористат предностите?

  Во принцип, поимот „напушти“ означува овластување да престане со работа што сите ...

Прочитај повеќе

Како да создадете своја сопствена работа и да станете независна?

Да се ​​најде работа во моментов не е секогаш лесно. И заработете работа во ...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач

Оди до главна содржина