Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Пошта, проектни извештаи, записници и писма од секаков вид. Дали барате бесплатна обука за да ги подобрите вашите писмени комуникациски вештини?

Особено на работа, способноста за пишување квалитетни документи ќе ви овозможи да се истакнете. Вештините за пишување се прекрасен лост за да се пренесе слика на професионализам. Напротив, недостатоците во оваа област можат да создадат репутација на неспособност.

Ако сите ваши документи се напишани на скршен француски и тотално несоодветни од гледна точка на содржина и форма. Гледањето или прегледувањето на основите за производство на професионално пишување е одлична идеја.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Психосоцијални ризици