Поминуваат часови креирање и пополнување вашите датотеки Excel? Ова е вистинска главоболка и никогаш немате време да ги разјасните различните можности што ги нуди овој софтвер?
Без разлика дали сакате да ги разгледате основите, да научите нови функции или да дознаете повеќе, не гледајте повеќе и гледајте ги овие видеа за да станете господар.

Во оваа обука на Excel, ќе најдете различни упатства, во краток и синтетички формат (од 2 мин до 11 мин). Со овие видеа, ќе ги научите сите совети кои ќе ви помогнат секојдневно да го олесните вашиот живот со Excel.
Клучните зборови на оваа обука: заштедете време, научете нови карактеристики за да станете ефикасни и ефективни во вашата работа.

Еве некои од различните видови упатства за откривање на оваа обука во Excel:

Оние што ќе ви заштедат време:

- Ротирајте ја табелата со еден клик
- Копирај во еден клик податоци и формули
- Да ги совладате многу практичните кратенки на тастатурата

Оние што ќе ви овозможат да научите нови карактеристики:

- Научете да ја користите четката
- Откријте и научете како да ја користите таблата со исечоци
- Уживајте во светот на макроа и научете како да ги користите

Оние што ќе ви овозможат да бидете ефикасни:

- Откријте ја корисноста на калкулаторот
- Контролирајте го внесувањето на вашите податоци
- Управување со алатникот за брз пристап

На кратко, 23 видеа совети и ресурси кои ќе ја поедностави задачата!

READ  Како да го користите Gmail за управување со вашите професионални е-пошта?