Еве еден видео упатство кој ќе се врати во фазите и проблемите на создавање на аудиовизуелна продукциска задруга.

Во 2016 година, започнавме Микаел Картон, продуцент и јас, творец на Дуик и режисер создавање на кооперативна аудиовизуелна продукциска компанија. На оваа конференција се враќам на причините за ваквиот избор на форма на бизнис и на моето искуство.

На програмата на овој бесплатен туторијал за создавање на аудиовизуелна продукциска задруга

Во текот на 1 час, ќе видите зошто да создадете соработка, ќе ги разберете принципите, нејзините принципи на работење, како се распределуваат профитите. Исто така, ќе се дискутира за пример за конкретно работење.

Ова предавање беше снимено за време на lНастанот „Дуик 16“ во Лил на 8 април 2017 година ...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Променете ја работата и животот благодарение на обуката за правен асистент: сведочи Аурели.