Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Хонорарецот носи многу капи: тој е пред се давател на услуги, но и претприемач, стратег, сметководител и…

Хонорарците, како и вработените, го менуваат своето време и вештини за пари. Но, за разлика од вработените, тие немаат ни загарантирана плата, ни фиксна плата. Затоа тие мора да најдат редовни клиенти за да се издржуваат.

Ова може да биде многу тешка одговорност! Сепак, продажбата може да ја научи и совлада секој. Стратегијата и подготовката се исто толку важни за вашиот успех во продажбата како и вашите постапки.

На овој курс ќе научите техники за продажба прилагодени на вашите потреби. Ќе имате сè што ви треба за да побарате клиенти и да склучите зделки.

Не само што ќе стекнете искуство во продажбата, туку и ќе бидете сигурни дека добро ќе ги искористите вашите продажни вештини во вашата идна кариера, бидејќи способноста да се продадете е вистинска предност на пазарот на труд.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Како да користите ментални слики за подобро запомнување? - ВИДЕО