Го откривате францускиот јазик со Ајсе, Петар, Марија, Рајан, Тања, Харун и Јута! Во овој курс има 17 секвенци. Секоја низа претставува 3 часа самостојно учење со различна тема: секојдневен живот, француска култура, граѓански живот или административни процедури.

Во овој курс вежбаш :
• L'слушај со видео и аудио документи;
• на предавање со административни документи и секојдневниот живот;
• L' пишување текст со разновидни и смешни теми;
• на граматик и лексикон со видеа за разбирање и интерактивни активности за да ве обучуваат.
Навигацијата е бесплатна. Прво можете да работите на секвенците и активностите што ве интересираат најмногу.
Учете лесно и ефикасно на вашиот мобилен телефон, таблет или компјутер.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Создадете ДОБИВНИ Реклами на Фејсбук со ADVERTSUITE