НОВА СТРАТЕГИЈА: Натерајте ги другите корисници да плаќаат за вашето рекламирање за вас.

Опис:

Дали некогаш сте се обиделе да создадете оглас на Фејсбук?

● Како помина во однос на конверзиите?
● Не многу..Тој?

Нормално е !
Јасно е декаповеќето компании заработуваат многу пари

онлајн благодарение на објавите на ФБ,
Но, многу корисници (особено почетници) се среќаваат

тешкотии при креирање профитабилни реклами на Фејсбук ...

Како да креирам реклама на Фејсбук?

На кој тип страница треба да ги испратам своите посетители (веб-венар, страница за фотографирање, страница за продажба…)?

Како можам да бидам сигурен дека ќе добијам профит од моите реклами?

Како да знам која публика да ја насочите, кои интереси ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Од менаџер до лидер: стануваат агилни и соработувачки