• Разберете како работат подготвителните економски и комерцијални часови по бакалауреат: методи на регрутирање, содржина на курсеви, различни отвори.
  • Да се ​​разбере функционирањето на деловните школи кои се интегрираат по економски и комерцијален подготвителен час: натпревари за регрутирање, содржина за обука, професионални можности.

Опис

Без разлика дали сте средношколец, студент, родител или наставник или едноставно љубопитни, овој MOOC е за вас доколку сте заинтересирани за економски и комерцијални подготвителни часови (поранешен „Препа ХЕЦ“) и големи бизнис школи. Се прашувате, на пример, што учиме на подготовка, кои училишта можеме да ги интегрираме, какви се шансите за успех, кои работи можеме да ги правиме после училиште?

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Креирање бизнис: како правилно да го подготвите вашиот проект