Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дигиталната технологија целосно го промени начинот на кој комуницираме, информираме, работиме и соработуваме. Накратко, дигитализацијата ги менува сите аспекти од нашите животи со сè побрзо темпо.

Дали се чувствувате обземени од овие промени? Не паничете, овој курс ќе ви помогне подобро да ги разберете причините и логиката на дигитализацијата во компаниите и ќе ви ги обезбеди сите клучеви за успех со дигиталното размислување.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Дознајте повеќе за наставата по дигитални науки и технологија