Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Во ова бесплатно упатство за Excel во видео ќе откриете како да се користат функциите во условно форматирање за да нагласи цел ред.

Ce бесплатно упатство е дел од курсот „Основните алатки за користење списоци на податоци“.
Останувам достапен во салонот за поддршка за да одговорам на сите прашања што можеби ги имате.

Добар туторијал!

 

 

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Решавање на најчестите проблеми за управување со проекти