Детали за курсот

 

Ако треба да напишете CV како дел од барање работа, професионален часовник или да влезете во работната сила, овој курс е за вас. Вашата прва цел ќе биде да станете свесни за важноста на пишување биографија и сложеноста на вежбата. Ќе треба да го направите вашето CV ефективно, ефикасно, во време кога конкуренцијата е исклучително тешка. Дајте си време да размислите и да направите чекор назад од себе и од вашето патување. Така, ќе ја анализирате вашата обука, вашите професионални и екстра-професионални искуства и вашите повеќе или помалку технички вештини. Исто така, ќе научите како да ги синтетизирате вашите податоци за да го поттикнете и да го задржите максималниот интерес на читателот. Конечно, формата и медиумот на дистрибуција на CV-то целосно ќе учествуваат во изложувањето на вашите квалитети. Така, во оваа обука, Николас Бонефоа објаснува сè што треба да содржи вашето CV и исто така ви дава неколку маркетинг совети за да успеете добро да се продадете.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Регионални центри за одговор на сајбер инциденти: создавање структури во 7 региони