Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Опис

Дали сакате да инвестирате на берза за да генерирате пасивни приходи покрај вашата плата или да ги замените?

Добредојдовте на оваа обука која оди од вовед до инвестирање на берзата.

Ние ќе се осврнеме на суштинските точки, на крајно поедноставен јазик,

да може да тргува на берза за неколку часа.

Затоа што преземаме сè од почеток, додека не можеме да заземеме позиции на берзата

на крајот од обуката, дури и ако сте целосен почетник.

Значи, преку оваа обука, ќе имате неограничен пристап до видеа

кој зема сè од почеток, ви објаснува сè, чекор по чекор и што можете да го видите и прегледате со свое темпо.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Установи отворени за јавноста: предизвици и одговорности