До крајот на овој курс, ќе можете да:

  • Усвојување на правилно однесување во ситуација на несигурност
  • Искористете ги предностите на парадоксите
  • Ефикасно поддржете ги трансформациите

Опис

Овој MOOC е компас што ќе ве води во разбирањето на трансформацијата на работата и управувањето предизвикани од пандемијата. Тоа ќе ви овозможи да ги имате сите средства за успее во пост-Ковид светот.

Се дискутира за однесувањето што треба да го усвои ситуација на неизвесност, како да се искористи парадокси и како да се поддржи забрзувањето на трансформациите. Таму ќе најдете а преглед на добрите менаџерски практики преку илустрации и точки на продлабочување.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  DropShipping: 12 клучни чекори за успех во електронската трговија