Широк спектар на професии ...

Служејќи им на жителите на метрополата, со своите 68 станици и 200 километри линии насочени кон превоз на 2 милиони патници дневно, „Гранд Париз Експрес“ е дел од историјата на најголемите случувања преземени со метрополитенската област од 1 година, а потоа и со Хаусмански трансформации на главниот град. 900 професионалци / нив ја опишуваат својата професија и со ентузијазам и искреност ги споделуваат своите мотивации, кариера, совети. Тие така одговараат на прашањата што повеќето млади си ги поставуваат за нивната професионална иднина во овој сектор.

... и обука

CAP, Bac pro, BTS, DUT, магистерски, инженерски училишта... нивоата на обука се разновидни, можна е преквалификација, со можност за влез преку работа-студирање, стажирање или професионална обука. Така стекнатото искуство во контакт со опрема и професионалци е предност за интегрирање на секторот и таму еволуира во професиите проект менаџмент и проектен менаџмент...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Затворање на училиштата: решенија за родители кои треба да се грижат за своите деца