Детали за курсот

Со Dominic Pelletier, откријте го софтверот за планирање на Microsoft Project. Во оваа обука, која е наменета за планери кои бараат автоматизиран метод за управување со проекти, ќе научите како да креирате проектен план, да го ажурирате и да генерирате извештаи. Ќе се запознаете со најефективните методи и ќе видите како да доделувате проекти и ресурси. Ќе видите и како да ги прилагодите алатките. На крајот од оваа обука, ќе можете да започнете и да управувате со проект со Project.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Учење на далечина: учениците од компактната формула победија