21 ноември 2019 година претставува голема пресвртна точка во светот на стручната обука. Сега и благодарение на мојата сметка за обука, вие: вработените, државните службеници или барателите на работа, сте единствените господари на вашата професионална ориентација.

Разбирање на реформата

Дознајте за вашиот биланс на CPF, преземете ја апликацијата, регистрирајте се на курс за обука, итн. Ние ги задржавме основните работи за да ги знаете: Најди ги без одложување !

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  База на податоци за Excel PowerUser - Извадете ја главата надвор од водата