Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали ги знаете основните функции на Excel и сакате да креирате ефективни табели за вашиот бизнис? Сакате да се подготвите за испитот TOSA?

Тогаш дојдовте на вистинското место!

Во овој курс, ќе научите како да креирате табели со податоци во Excel од изворни податоци. Ќе научите како ефикасно да ги подготвите податоците за употреба. Моќните „формули“ и алатките на Excel ги откриваат самите податоци. Конечно, ќе научите како да користите VBA макроа за да решавате сложени проблеми и да ги автоматизирате задачите.

Ако сакате да се подобрите во Excel, овој среден курс ќе ви помогне многу!

Продолжете со обуката на оригиналната локација→

READ  Што е член на GMF?