Во ова бесплатна обука Откривам 5 техники моќни и малку познати како победи Претплатници на YouTube (без упатување и без зуење).

Што ќе видиме на оваа обука:

  • La техника на мешање (што го користев до моето 1000 први претплатници).
  • Како А. менаџер на заедница ми даде идеја да победам 40 претплатници во еден ден...
  • Стратегијата на „популарно момче во средно училиште”(Дури и како мене, ти не беше еден...)
  • Le техника на инфилтратор (или како ја украде публиката на нејзините конкуренти).
  • коментар сурфање на вестите & користете полемика за да зголемување на сообраќајот...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Изградете империја на Инстаграм без автоматизација