Дали штотуку ја започнавте својата кариера во областа на ИТ поддршка и сакате подобро да разберете како ефикасно да управувате со барањата на вашиот тим и вашите клиенти? Вие сте на вистинското место!

Со текот на годините, развиени се специфични алатки и практики за ефикасно управување со ИТ услугите и обезбедување квалитетна поддршка. Билетите, приоритизацијата на барањата, управувањето со историјата и резолуцијата, известувањето, порталите на клиентите и базите на знаење се докажани техники.

Во овој курс, ќе ја користиме бесплатната пробна верзија на алатката Zendesk за да ве запознаеме со основите на ефективно управување со билетите. Ќе ги научите техничките услови на теренот, како и најдобрите начини за комуникација со вашите соработници и клиенти за брзо решавање на нивните проблеми.

Со оваа обука, ќе можете да ја направите вашата работа за техничка поддршка помалку стресна и поефикасна. Кликнете на „Start Course“ за да ги развиете вашите вештини за управување со ИТ услуги.

READ  Договори за учење: Нивото на поддршка нема да се намали на почетокот на учебната 2021 година