Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Овој MOOC го претставува системот на „European LEADER фондови“.

Овој систем овозможува финансирање проекти во руралните области.

Овој MOOC одговара на две прашања: „Како функционира оваа програма?“. „Како да имате корист од помошта под LEADER?“.

Формат

Овој MOOC вклучува една сесија составена од видеа, анимирани клипови и интервјуа кои ќе ве запознаат со:

– Особеностите на оваа програма и нејзината улога

– Различните актери

- Основните работи што треба да ги знаете за да изградите датотека

Во текот на емитувањето е отворен форум за да ви овозможи да ги поставувате вашите прашања до говорниците.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Управувајте со интегрираната комуникација преку Интернет