Детали за курсот

Со Joëlle Ruelle, откријте го Teams, новата врвна алатка за комуникација и соработка на Microsoft. Во оваа обука, ќе разговарате за концептот и принципите на работа на десктоп верзијата на оваа апликација. Ќе научите како да креирате и управувате тимови и канали, ќе водите јавни и приватни разговори, ќе организирате состаноци на кои ќе можете да споделувате документи. Ќе ги видите и алатките за пребарување и команди, како и опциите и поставките на програмата. На крајот од оваа обука, ќе можете да поставите и користите Тимови за да соработувате со вашите тимови.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Обука за предавање во високото образование