Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали некогаш сте заспале за време на здодевна PowerPoint презентација?

Дали ви е тешко да го слушате вашиот наставник на час или вашите колеги на деловен состанок? И јас.

Во овој курс за идеи и презентации, ќе го научите спротивното.

Ќе научите визуелни техники, како да користите позитивни емоции за да ја пренесете вашата порака и како да испорачате креативни, модерни презентации што ќе ја воодушеват вашата публика.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Создадете дигитално потпишани документи со Zoho Sign