Детали за курсот

Следејќи ја оваа обука од Martial Auroy, ќе откриете дека Microsoft 365 не е само едноставен пакет канцелариски алатки. Тој е богато обдарен со средства кои ја фаворизираат размената, споделувањето и комуникацијата, накратко, соработката. Откако ќе ги покриете основите, ќе научите како да поставувате групи и да управувате со нивните членови и правата за пристап. Ќе видите како да ги искористите алатките за управување со задачи како Planner и Teams и како да поттикнете поотворен дијалог со Yammer, социјалната мрежа на претпријатието. На крајот од оваа обука, ќе ги имате сите картички при рака за ефективно да ги извршувате вашите задачи со вашите тимови.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  ANSSI го ажурира складиштето SecNumCloud