Дали сакате да откриете како брзо да ја зајакнете самодовербата и самодовербата?

Во придружба на експертот Ален Волф, ќе откриете практични техники за подобрување на вашата самодоверба и подигање на вашата самодоверба.

Во овој интензивен час од 30 минути, ќе споделам со вас:

  • Како да ја зајакнете вашата самодоверба со 2-те прашања на самодоверба
  • Како да ја искористите моќта на вашиот фокус за да ја зголемите вашата самодоверба
  • Како да ја користите моќта на вашиот јазик за да бидете посамоуверени
  • Како да ја зголемите вашата самодостојба
  • Вашиот самоуверен невербален говор на тело
  • Уништете го стравот од она што другите луѓе го мислат и од отфрлањето ...

 

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Обезбедете ги вашите податоци со криптографија