Зголемете ги вашите релациони, социјални, комуникациски, лидерски, невербални јазици, харизма, вештини за социјален успех

Дали сакате да дознаете како да оставите добар прв впечаток и да ги зголемите вашите вештини за врска?

Во придружба на експертот Ален Волф, ќе откриете практични техники за подобрување на уметноста на интеракција со нови луѓе.

Во овој интензивен час од 30 минути, ќе споделам со вас:

  • Како да го намалите стравот од приближување кон луѓето
  • Како лесно да им пристапите на новите луѓе
  • Знаејќи што да кажам за да оставам добар прв впечаток
  • Вашиот самоуверен и харизматичен говор на тело
  • Важноста на социјално загревање
  • Вашата насмевка и погледнете за да оставите добар прв впечаток.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Разбирање на SharePoint во 5 брзи и едноставни чекори