[инфографик] Вие сте на обука и се прашувате дали имате право да го раскинете договорот за стажирање во овој период. Бидете свесни дека условите варираат според должината на времето веќе поминато во компанијата. Услуга-јавна.fr ти објаснува се!

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Откријте го вашиот стил на лидерство