Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Практичен водич кој ќе ви помогне да ја разберете е-трговијата, да го градите вашиот бизнис лесно и да постигнете траен успех

Овој курс објаснува како да започнете бизнис преку Интернет и да постигнете траен успех. Willе научите како да создадете профитабилен бизнис со вашиот компјутер и вашата Интернет врска од дома и да ја развивате видливоста на вашиот бизнис користејќи бесплатни и платени алатки.

Моето име е Ејл Дибас, јас сум претприемач и деловен тренер, основач на SmartYourBiz, компанија создадена во 2014 година специјализирана за дигитален маркетинг.

Оваа обука главно е наменета за:

- претприемачи или деловни лидери кои сакаат да го дигитализираат својот бизнис;

- работници кои сакаат да ги зголемат своите вештини, да го задржат своето работно место или да заработат дополнителен приход;

- студенти кои сакаат да најдат работа;

- домаќинки или мажи кои сакаат да заработат пари работејќи дома;

- невработени лица кои сакаат да најдат работа, да започнат сопствен бизнис и да заработат пари за да се грижат за своите семејства;

- луѓе кои веќе го започнаа својот бизнис преку Интернет, но се борат да успеат.

На овој курс, ќе ги научите основите на претприемништво, деловна стратегија, создавање веб-страница и онлајн продавница, но пред сè и што е најважно, да развиете видливост ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Неспособност, неспособност, инвалидност: кои се разликите?