Важно е да оставите добар впечаток од првите неколку минути што ги поминувате со ментори или потенцијални клиенти, па дури и со пријатели. Во ова мало упатство, Тод Девет, автор и деловен тренер, ви покажува како да му кажете на друго лице што правите и да се осигурате дека ќе ве запомни за многу кратко време со личен терен. Максимизирајте ги вашите состаноци за минимално време и збогатете ја вашата мрежа од самиот почеток!

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

 

READ  Европски ЛИДЕР фондови