Овој курс е НОВА СЕЗОНА ОД МЕНАЏЕР ДО ЛИДЕР! Ве тренира:

  1. на основите на менаџментот
  2. нови стратешки вештини што треба да се стекнат денес во организации кои имаат за цел дигитална трансформација:
  3. да стане агилен менаџер
  4. да користи дизајнерско размислување за да иновира и да управува секојдневно
  5. да работат во колаборативен режим и да создаваат колективна интелигенција
  6. да стане почитуван лидер

Силно се препорачува да го завршите овој MOOC со новиот MOOC на Сесил Дежу „AI за менаџери“ дизајниран со најголемите специјалисти за вештачка интелигенција на FUN (регистрација на 14 јануари 2019 година)

Ако веќе сте направиле сезона на овој MOOC, гледајте само недела 5.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Романтична врска која завршува лошо на работа: причина за отпуштање?