Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Freemote ова е Методот од А до Ш да се биде хонорарен, да се најдат клиенти и да се биде слободен, проследен со речиси 200 хонорарци!

Во овој прв понуден модул, Пристапувам кон начинот на размислување (состојбата на умот) на хонорарецот, бидејќи без разлика дали започнувате како хонорарец, или ако веќе ги имате вашите први клиенти, состојбата на умот во која се наоѓате е чекор број 1 да може да оди напред кон останатите и преземете акција.

„Вашите верувања стануваат ваши мисли, вашите мисли стануваат ваши зборови, вашите зборови стануваат ваши постапки, вашите постапки стануваат ваши навики, вашите навики стануваат ваши вредности, вашите вредности стануваат ваша судбина“. Ганди

На програмата:

- Кои фази го следи прогресот на успешен хонорарец

- Како да се премине од платена состојба на душевна состојба на самовработено лице

- 13-те грешки што не треба да ги правите кога започнувате

- Вежби за елиминирање на сите стравови и однапред смислени идеи што можеби ги имате за фриленсерот

- Како? „Или“ што ги прашкасти синдромите на измамникот и предметот што свети еднаш засекогаш

- 15-те заповеди на Freelance кој е хит за преземање

? Остатокот за вас после овој тренинг

Бесплатно е и без ризик за вас, имате се да стекнете со приклучување на овој прв бесплатен модул

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

 

READ  Toonly - Како да креирате анимирано видео со неколку кликања