Опис

Огромното мнозинство на трговски проекти (физички или електронски) се мртви уште пред да започнат. Во најголем дел, тие се осудени од зачнувањето.

Не треба дополнително да ги зголемувате овие статистики. Не, не мора да се уривате во ѕид за да го потврдите овој мрачен тренд.

Успехот на најголемите и најконстантните лежи во подготовката. Со одлична подготовка ќе ставите повеќе шанси во ваша корист. И тоа е она што ви го нудиме.

Во овој брз и воздушен курс, ве водиме низ 12 клучни чекори кои веруваме дека ќе ве вратат од загарантиран неуспех.

На овој курс ќе научите

  • целокупниот процес што стои зад DropShipping;
  • идентификувајте ги главните проблеми што ве чекаат;
  • утврдете ги вашите алатки, вашите ориентации, вашите избори за рекламирање според реалната состојба на вашиот буџет
  • ги знаете пресвртниците што треба да се постигнат за да се изгради кохерентна продавница, во согласност со вашата филозофија и потребите на вашите клиенти
  • проценете ги најсоодветните стратегии за секоја ваша ситуација.

Спроведувањето на одредени проекти понекогаш бара големи финансиски инвестиции нагоре. Но, големите финансиски инвестиции никогаш не се римувале со успешни проекти. Нашето општество е полно со случаи кога огромните инвестиции резултираа само со лични и колективни катастрофи.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Клучевите на секуларизмот - улогата на локалните власти